اینترنت وایرلس Wireless چیست ؟ و انواع اینترنت وایرلس

شبکه اینترنت وایرلس Wireless چیست ؟

شبکه های اینترنت وایرلس Wireless، شبکه های کامپیوتری هستند که اتصال آنها بدون کابل انجام می‌شود. اینترنت Wireless بر بستر امواج رادیویی یا مایکروویو می باشد. در اینترنت بی سیم، نیاز به یک گیرنده و فرستنده می باشد به عبارتی دیگر سرویس گیرنده نقش دریافت کننده و سرویس دهنده نقش فرستنده را بر عهده دارند. در این مقاله با اینترنت زمان در 31777 مطالب مرتبط با اینترنت وایرلس خدمت شما بزرگواران ارائه می‌شود.
در این مدل از سوی سرویس گیرنده رادیو وایرلس به سمت و در دید رادیوهای شرکت های ارائه دهنده تنظیم می شود و با توجه به نیاز سرویس گیرنده و مسافت، مدل رادیو و تجهیزات انتخاب می شود.
1. اینترنت وایرلس با استفاده از رادیو وایرلس به صورت PTP

اتصال اینترنت Point-to-Point یک روش بی‌سیم شبکه اینترنت وایرلس برای اتصال اینترنت در مناطق بزرگ بدون نیاز به کابل‌کشی گسترده است. این امر با تنظیم یک نقطه اتصال مبدا در یک مکان مطلوب و استفاده از آنتن‌ها و تجهیزات رادیویی نقطه‌به‌نقطه در سراسر منطقه مورد نیاز به دست می آید. این شکل از راه‌اندازی اینترنت مزایای زیادی را به همراه دارد و به همین دلیل موسسات آموزشی، سازمان‌ها، برج‌ها و مجتمع‌های مسکونی از اینترنت نقطه به نقطه استفاده می‌کنند. خرید و نصب اینترنت وایرلس توسط شرکت اینترنت زمان 31777 در شهرستان ملایر با بالاترین کیفیت و سرعت.
opint to pott

اتصال اینترنت Point-to-Point یک روش بی‌سیم برای اتصال اینترنت در مناطق بزرگ بدون نیاز به کابل‌کشی گسترده است. این امر با تنظیم یک نقطه اتصال مبدا در یک مکان مطلوب و استفاده از آنتن‌ها و تجهیزات رادیویی نقطه‌به‌نقطه در سراسر منطقه مورد نیاز به دست می آید. این شکل از راه‌اندازی اینترنت مزایای زیادی را به همراه دارد و به همین دلیل موسسات آموزشی، سازمان‌ها، برج‌ها و مجتمع‌های مسکونی از اینترنت نقطه به نقطه استفاده می‌کنند.

 

اتصال نقطه به نقطه P2P یک اتصال داده خصوصی است که به‌طور ایمن دو یا چند مکان را به یکدیگر متصل می‌کند. اتصال نقطه به نقطه اینترنت عمومی را پیمایش نمی کند و ذاتا ایمن است و نیازی به رمزگذاری داده نیست. اتصال نقطه به نقطه کیفیت بی‌نظیری از خدمات (QoS) را فراهم می‌کند زیرا سرویس اشتراکی نیست (خط خصوصی) و هر بار مسیر مستقیم شبکه مشابه را دنبال می کند. اتصال Point to Point توسط مشاغل برای ارائه سرویس قابل اطمینان و امن و برای برنامه‌هایی از جمله پردازش کارت اعتباری، اشتراک فایل، پشتیبان‌گیری از داده‌ها، سیستم VOIP و کنفرانس ویدیویی استفاده می‌شود. شبکه های خصوصی P2P قادر به ارائه سرعت پهنای باند تا یک گیگابیت بر ثانیه یا بیشتر هستند و همه نیازهای صوتی، داده‌ای و ویدئویی شما را برطرف می‌کند.
اینترنت زمان

مزایای اتصال نقطه به نقطه (P2P) شبکه اینترنت وایرلس

۱. قابلیت اطمینان

اولین و احتمالا مهم‌ترین نگرانی هر شبکه قابلیت اطمینان آن است. از آنجا که این اتصال بی‌سیم است، دیگر نگران اختلال در کابل‌های سیمی نخواهید بود چرا که این اختلالات باعث کند شدن اینترنت شما می‌شود. اتصال نقطه به نقطه، با استفاده از آنتن‌ها و تجهیزات رادیویی اتصال شما به شبکه اینترنت را فراهم می‌کند و هیچ وابستگی به خطوط تلفن ندارد.

2. نصب آسان

فرایند نصب بسیاری از سرویس‌های اینترنت‌ زمان‌بر است. به عنوان مثال، نصب فیبر نوری ممکن است ماه‌ها طول بکشد. اما نصب و راه‌اندازی سرویس اینترنت نقطه به نقطه سریع بوده و صاحبان مشاغل به‌آسانی می‌توانند سیستم خود را به P2P ارتقاع دهند. چرا که به خطوط مخابراتی وابسته نیستند و بدون طی کردن مراحل اداری مراکز مخابرات می‌توان از سرویس P2P بهره‌مند شد.

3. سرعت

علاوه بر قابلیت اطمینان، مهم‌ترین نگرانی بعدی یک سرویس اینترنتی، سرعت آن است. سرعت سرویس اینترنت نقطه به نقطه به دلیل خصوصی بودن شبکه، بسیار بالا است و دسترسی به اینترنتی پرسرعت را برای شما فراهم می‌آورد.

۴. تاخیر کمتر

همانطور که قبلا اشاره کردیم، ایجاد اختلال در دو نقطه اتصال شما سرعت اینترنت را کاهش می‌دهد. اما برخلاف سایر شبکه‌ها، اتصال نقطه به نقطه مستقیما بین مبدا و مقصد برقرار می‌شود و برای رسیدن به مقصد لازم نیست از حلقه‌ها عبور کند.

5. نگهداری آسان

آخرین مزیت این سرویس این است که نیاز به نگهداری ندارد. این نوع شبکه به دلیل مستقیم بودن و عدم وابستگی به خطوط تلفن، عملاً به هیچگونه نگهداری احتیاج ندارد. در بیشتر مواقع، خطاهای شبکه شما را ملزم می‌کند که از نیروی متخصص برای نگهداری تجهیزات و شبکه استفاده کنید که می‌تواند هزینه‌های بالایی را برای شما به همراه داشته باشد.

2. اینترنت وایرلس با استفاده از مودم TD-LTE
در این مدل سرویس دهنده (ISP)، اینترنت را به وسیله BTS های خود در فواصل متفاوت به سرویس گیرنده ارائه می دهند و نیاز به دید مستقیم نیست و صرفا سرویس گیرنده می بایست در مناطق تحت پوشش سرویس دهنده باشد. مودم TD-LTE به اصطلاح مودم ثابت بوده و برای استفاده نیاز به سیم کارت مخصوص و برق دارد. 

اینترنت TD-LTE چیست؟

اینترنت نسل چهارم TD-LTE یکی از فناوری های اخیر شبکه اینترنت وایرلس است که برای دسترسی به محتوای اینترنت و شبکه های داخلی توسعه یافته است. این فناوری محدودیت‌های استفاده از سیم های مسی را از بین برده است. این بدان معناست که برای استفاده از این سرویس نیازی به خط تلفن ثابت ندارید، بنابراین راه اندازی آن بسیار سریع و آسان خواهد بود. دریافت به صرفه ترین و پرسرعت ترین اینترنت TD-LTE توسط اینترنت زمان ملایر در 31777 .
31777

این فناوری بر اساس زمان‌بندی ارسال و دریافت داده‌ها از شبکه، از فرکانس استفاده می‌کند. همچنین قابلیت اتصال به اینترنت پرسرعت نسل چهارم ثابت با استفاده از سیم کارت را دارد. تا این زمان این سیم کارت‌ها قابلیت برقراری تماس و پیامک را ندارند.

کاربر با استفاده از فناوری TD-LTE سیم کارت و مودم برند یک شرکت ارائه دهنده سرویس TD-LTE را دریافت کرده و از اینترنت پرسرعت با پوشش سراسری برخوردار می‌شود.

3. اینترنت وایرلس با استفاده از دانگل USB

در این مدل دانگل USB با اتصال به کامپیوتر یا لپ تاپ با استفاده از سیم کارتی که درون آن قرار دارد اینترنت را برای دستگاه مورد نظر فراهم می کند.
31777

احتمالا شما با پیشرفت روز افزون تکنولوژی، واژه دانگل (Dongle) که به آن wireless adaptor هم گفته می شود را زیاد شنیده اید. دانگل یک قطعه سخت افزاری کوچک است که به ابزار دیگری همچون رایانه، تلویزیون و ... متصل شده و امکانات و قابلیت هایی را به آن اضافه می نماید.

4. اینترنت وایرلس با استفاده از مودم جیبی

این مدل نیز دقیقا مشابه مودم TD-LTE می باشد، با این تفاوت که مودم های جیبی قابل شارژ می باشند و می توان آنها را به واسطه سایز بسیار کوچک حمل و استفاده کرد. این نوع اینترنت با نام های 3G، 4G، 4.5G و 5G شناخنه می شود.

مزایای شبکه اینترنت وایرلس (بی سیم)

  • راه اندازی آسان و سریع
  • عدم نیاز به کابل کشی
  • سرعت بالا
  • کیفیت عالی

 

نقاط ضعف شبکه اینترنت وایرلس (بی سیم)

  • هزینه راه اندازی بالا
  • عدم پوشش برخی مناطق در اینترنت TD-LTE
  • نیاز به دید مستقیم در ارتباط رادیویی
  • امنیت پایین نسبت به شبکه کابلی

تفاوت وای فای با شبکه اینترنت وایرلس:

تا اینجا صحبت بر این بود که تفاوت این دو با یکدیگر چیست. اما تفاوت این دو با یکدیگر چشمگیر نیست. در حقیقت می توان گفت که مزیت های وای فای بیشتر از وایرلس بوده

اما در اصل هر دو یک کار را انجام می دهند. اما جالب است که بدانید محدوده پوشش دهی وایرلس به مراتب بیشتر از وای فای هست و اگر بخواهید گران قیمت ترین وای فای

موجود را خریداری کنید تنها می توانید چند خانه را در یک محل سکونت پوشش دهی کنید که برای استفاده از آن حتما باید در منزل خودتان حضور داشته باشید. همچنین

می توان گفت که سرعت دانلود و آپلود در وای فای به مراتب بیشتر از وایرلس هست.
برای دریافت هر یک از سرویس‌های اینترنت پرسرعت می‌توانید به آدرس 31777 مراجه فرمایید یا با شماره 08131777 تماس حاصل فرمایید. با اینترنت زمان با دیگر مقاله‌های آموزشی همراه باشید.

 

 

 

 

۵
از ۵
۱۲ مشارکت کننده