اینتل رسما تأیید کرده است که به ادامهی تولید کامپیوترهای کوچک قابلارتقای NUC تمایلی ندارد.
پس از انتشار شایعات مبنیبر توقف تولید کامپیوترهای سری NUC، اینتل درنهایت آنها را تأیید کرد. NUC خانوادهی کامپیوترهای جمعوجور و قابلارتقا و قدرتمند اینتل است که خریدش برای هرکسی ممکن نبود؛ اما علاقهمندان به حوزهی سختافزار همواره احترام خاصی برای NUC قائل بودند.
با تأیید شایعات، اینتل دیگر به تولید کامپیوترهای کوچک NUC تمایلی ندارد. نمایندهی این شرکت به ورج میگوید: «تصمیم گرفتهایم که سرمایهگذاری مستقیم در کسبوکار NUC را متوقف کنیم و با تغییر استراتژی، به شرکای اکوسیستممان امکان دهیم نوآوریها و رشد NUC را ادامه دهند.»
اینتل بهصراحت اعلام کرده است که توقف تولید NUC تأثیری بر سایر محصولات خانوادهی Client Computing Group (یا CCG) و Network and Edge Computing (یا NEX) نمیگذارد. خبر توقف تولید NUC در حالی اعلام میشود که اینتل بهتازگی گفته است که فروش سرور را نیز متوقف میکند و کسبوکار سرور را به شرکت تایوانی Mitac میفروشد.
فروش سرور و رقابت با بزرگانی نظیر HP و Dell برای اینتل منطقی نبود؛ اما توقف تولید کامپیوترهای کوچک سری NUC خبری ناراحتکننده است. NUC اساساً هدیهی اینتل به سازمانهای حوزهی فناوری اطلاعات و افرادی بود که به سیستمهای قابلارتقای کوچک علاقه داشتند.
اینتل افزونبر مدلهای عادی NUC، مدلهای Extreme را نیز تولید میکرد. این مدلها عملاً سیستمی گیمینگ بودند. برای نمونه، Beast Canyon NUC 11 به کارت گرافیک فولسایز مجهز بود. اینتل ظرفیت بدنهی محصولات سری NUC Extreme را از ۸ به ۱۳٫۹ لیتر رساند تا کامپیوترش بتواند گرافیکهای غولپیکر را در خود جای دهد.
مشکل کامپیوترهای Intel NUC طراحی نبود؛ بلکه مشکل اصلی این بود که نمیشد بهسادگی NUC را خرید؛ چراکه در اکثر مواقع، برای تهیهی NUC مجبور بودید سراغ فروشندههای متفرقه و دلالان بروید. بهعلاوه قیمت ارزانترین مدل NUC بهسادگی مرز ۱٬۰۰۰ دلار را رد میکرد.